Har du sett disse? Dette er seriene du MÅ se

0
3825

De beste seriene alle bør se

Det finnes utallige streaming-tjenester på markedet. De aller fleste av disse fungerer også som enorme produksjonsselskaper med store budsjetter. Netflix er uten tvil den største aktøren og slipper nærmest ukentlig en rekke nye serier for sine abonnementer. Selv om Netflix er størst er det kanskje HBO som har skapt de største serie-suksessene med blant annet Game Of Thrones og Billions. Her får du noen gode eksempler på tv-serier du MÅ få med deg:

1. Game of Thrones
Om du av en eller annen grunn ikke har sett denne fantastiske serien er det bare å låse seg inne et par uker. Muligens tidenes beste tv-serie:

2. Breaking Bad
Serien om den kreftsyke fysikklæreren som starter narkotika-produksjon er et «must-see» uansett sjanger:

3. Billions
En drama-serie om den nådeløse billionæren som til stadighet møter på utfordringer han må løse. Spenning fra start til slutt i hver episode:

4. Sopranos
Nok en meget populær serie, men om du ikke har sett historien om den moderne mafia-bossen og hans familie har du mange timer med fantastiske tv-timer foran deg:

5. LOST
Serien om flyet som styrter på en øde øy er en av tidenes største serie-suksesser. Det er lett å forstå hvorfor:

6. Mindhunter
Serien om hvordan FBI sin avdeling for adferd og psykologi ble til er en serie du blir fanget av fra første sekund:

7. Suits
Serien om de ambisiøse advokatene i New York er en sikker vinner for alle som elsker drama og forretningsimperier. Dette er også serie der prinsesse Meghan hadde sin største suksess-rolle:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her