Kontakt oss for annonsering og innholdspromotering

Viralefilmer.no er drevet av Digital Consult AS

Nettsiden har som formål å spre morsomme interessante og givende videoklipp fra en spennende verden. Videoklippene blir delt fordi vi forutsetter at de som har publisert sine opplevelser, ønsker disse spredd videst mulig. Vi ønsker også, sålangt det er mulig, å dele historien bak og omstendighetene rundt hvert åndsverk.

Skulle du ha innsigelser mot enkeltdelinger eller gjøre gjeldende rettighets-anfektelser, ber vi deg kontakte oss på: post@funmedia.no

Viralefilmer.no har +/- 100 000 unike brukere hver måned, og vi ser en forsiktig økning på besøksstatistikken.

Har du en film eller et budskap du ønsker vi skal eksponere?

Promotering av dine egne videoer, logo-sponsing av eksisterende saker og ikke minst vinklinger der ditt firma, dine produkter og din logo kommer frem, er vår spesialitet. Mange har allerede opplevet at publisering av videoprosjekt på Viralefilmer.no har vært springbrettet til en viral suksess på YouTube, MetaCafeVimeo ,HuluYouku, DailyMotion, Facebook, Google+ og flere andre kjente videodelingstjenester.

Så lenge filmen kan deles fritt og har en kode for inbygging i en HTML-kodet artikkel, kan vi dele denne for deg. Hva som gjør vårt system genialt er våre godt over 350.000 Norske følgere og fans, som vi sprer alle våre saker og artikler til.

Ønsker du å annonsere?

Ta kontakt på post@funmedia.no