5te plass – W Motors Lykan Hypersport

Pris: 30 millioner Nkr + avgifter, frakt, avgifter igjen og moms

W Motor sin Lykan HyperSport blir drevet av en original Porsche-motor; En 3,7-liter dobbel-turbo boxer-motor som leverer 750 hk og her et 1.000 Newton dreiemoment. Motoren har vært en liten tur hos den Tyske tuningfabrikken RUF. W Motors oppgir at bilen skal kunne nå en maksimal hastighet på 385 km/t og at den klarer spurten fra 0 til 100 på 2,8 sekunder.

4de plass -Lamborghini Veneno

Pris: 39 millioner Nkr + avgifter, frakt, avgifter igjen og moms

Veneno er en superbil laget av Audi-eide Lamborghini. Den er drevet av en midtstsilt V12-motor og kan friste med 750 hk. Det gjør at den kan klare 0 til 100 på 2,6 sekunder. Den finnes også i en roadster-versjon uten tak og  klarer da spurten på bare 2,9 sekunder. Roadsteren koster litte grann mer. Begge har en maksimal hastighet på 354 km/t.

Vi anbefaler at cab-eiere kanskje legger igjen hatten hjemme.
Vi skal være med på handletur:

 3dje plass -Koenigsegg CCXR Trevita

Pris: 41,4 millioner Nkr + avgifter, avgifter igjen og moms

Da skal vi til Sverige. Koenigsegg CCXR Trevita er bokstavelig talt dekket med diamanter. For på Trevita har Christian von Koenigsegg utviklet en ny utvendig overflatebehandling som består av å belegge karbonfibrene med en harpiksblanding impregnert med diamantstøv. Den hvite carbonmodellen er laget i 3 eksemplarer.

Vi har kuttet ut frakt i prisen, da vi antar at du henter denne selv på vei til lørdaghandel på Ullared.
TV-personligheten Jay Leno forklarer:

2dre plass -Maybach Exelero

Pris: 69 millioner Nkr + avgifter, frakt avgifter igjen og moms

Maybach Exelero er en luksuriøs sportscoupe konseptbil designet av den tyske Mercedeseide produsenten Maybach. Egentlig er det en gammel bil, og siden dess kommet i en billigere og ny design. Offisielt presentert for publikum mai 2005 i Berlin. Akkurat denne unike bilen er resultatet av en bestilling fra dekkprodusenten Fulda.

Den har siden vært omsatt på auksjon flere ganger. Prisen er nypris!

1ste plass -Rolls-Royce Sweptail

Pris: 112 millioner Nkr + avgifter, frakt, avgifter igjen og moms

Rolls Royce Sweptail ble avduket på Villa d’Este Eleganse-konkurransen i mai 2017. Modellen er unik ikke bare når det kommer til pris. Ja, sånn sett er den rett og slett den dyreste nye bilen i verden. Rolls Royce svarte på en forespørsel fra en bil-samler som med inspirasjon fra 1965-modell Ford Mustang fastback ønsket å lage sin egen Rolls Royce-bil. Vi synes vel at stumpen ligner litt på bilen over og vi da. Under huven er denne meget elegante engelske bilen utstyrt med en 6,75-liters V12-motor.

Rolls Royce vil i god tradisjon ikke si noe om ytelsen til denne rullende modellen,
bortsett fra at det er «tilstrekkelig»:

Bla om til side 4 – Vi har et par bonusklipp til deg