ROLEX – Sjansen er størst for at du eier en FORFALSKNING!

Hvordan kan du vite at din er ekte ?

Det finnes mange flotte klokkemerker i verden. Det lages fantastiske urverk rundt hele verden, men ingen har større troverdighet en de Sveitsiske fabrikkene og ingen er mer berømt enn ROLEX.

Derimot finnes det et enormt marked der ute for billige etterligninger. En ekte Rolex kan være verd mer enn en bil, så det er kanskje ikke så rart at det er mange både billige og gode kopier der ute. Så mange kopier finnes, at det statistisk faktisk er størst sjanse for at du eier en fake.

Verdi

Vi får prøve å dra en paralell her. Du kan kjøpe deg en rådyr og blodharry Lamborghini i dag, og du får velprøvde Audi-deler og 4-hulstrekk type Quattro. Vel og bra, men sjansen for at den øker i pris og verdi er liten. En skjelden og elegant Ferrari derimot kan gi deg positive overraskelser senere i livet. Det handler vel kanskje om å balasere den berømte harryfaktroren. Selv med en ekte Rolex beveger du deg nemlig helt på grensen.

Derfor er det ofte de enkle og elegante modellene som gir de mest overraskende øyeblikkene: 

Apropos Harry

Ingen ting sier vellykket forretningsmann mer tydelig enn en flott klokke vakkert plassert over håndleddet. Ingen ting sier harry taper mer tydelig enn en alt for dyr klokke hengende nede på hånda. 

Jeg husker mitt siste møte med en betydningsfull eiendomssjef i et stort firma. Han kom til møtet flankert av noen fjollete sekretærer i flott dress, og hadde en nykjøpt massiv Rolex i titan med blå urskive hengede langt nede på håndbaken. Jeg var advart, og kom til møte i pene bukser og hvit skjorte,  …og et arvestykke halvt skjult av skorteermet; Min fars gamle 1965-modell Rolex med 18 karat president-lenke – mitt kjæreste eie. Temaet kom inn på klokker, og jeg var offer for et langt foredrag om hvordan Rolexen skulle henge ledig på armen. Det var fryktelig flaut.

Støtt våre sponsorer!

Klokker.no - Norges største nettbutikk for klokker!

Men er din Rolex ekte ?
TRYKK PÅ SIDE 2 FOR Å SE HVA EKSPERTENE SIER

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

SMAKELIG - Mat og interiør
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Siste nytt

Lignende artikler

Dette er kinofilmene for deg som elsker film

Vi skal straks bevege oss inn i et nytt filmår, og det ser ut til at året 2023 har mye spennende å by på....

‘Fifty Shades of Grey’ – inspirerte sexleketøy du kanskje vil prøve

Siden mange først ble introdusert til nytelsesprodukter og kink gjennom Fifty Shades of Grey, har dette konsekvent vært en fin måte for kvinner å...

De 3 filmsjangrene spillutviklere henter inspirasjon fra

Filmautomater Det er helt utrolig hva utviklere klarer å lage når det kommer til spilleautomater, og de siste årene har såkalte filmautomater blitt veldig populært....