Her skal verdens 14 aller mektigste bo, når jorden går under!

Velkommen til Pensmore Mansion – Hjemmet til The Illuminati

Steven T. Huff har en fortid i Amerikansk militær etterretning og CIA. Nå har han bygget et slott til seg og sin familie. Konspirasjonsteortikerne vil ha det til at det flom-, jordskjelv- og skudd-sikre palasset skal fungere som så mye, mye mer.

For å gjøre en lang historie kort er det sterke mistanker om at Hr. Huff har bygget huset som et monument, helt uavhengig av all infrastruktur og samfunnet rundt. Mange tror at stedet skal fungere som et hovedkvarter for The Illumianti (De opplyste – Verdens rikeste maktelite)

Det kryr av artikler om stedet. En av de mer edrulige er denne på nettstedet Imgur.

Vi begynner med et raskt overblikk:

Så langt, så godt

Flere forhold gjør at de versjerer terorier om at bygget skal ha et helt annet formål enn hva som tilkjennegis. For det første går et nettverk av tunneler i nærheten, som brukes til katastrofelagring av mat og forbruksartikler fra flere store aktøer i bransjen. Noen tuneller som nå bores ut i retning av Pensmore-eiendommen er uvisst av hvilken grunn strengt hemmeligholdt.

Så hemmelig var det allikevel ikke. Velkommen inn:

Noen mener også at det skal finnes en forbindels mellom disse tunellene og en hemmeligkjelleretasje under Pensmore-palasset.

Da tar vi en tur under jorden:

Kontraktøren jukset

Så skulle det altså vise set at kontraktøren for bygget hadde jukset. Det som gjorde de enorme betongmurene sikret mot nærs sagt hva det skulle være var en kombinasjon av noen metallfibre i et element av plastgranulat i betongblandingen. Her ble det jukset i stor skala. Resultatet ble en opprivende rettsak og et rettsforlik på 65 millioner dollar. Et knusende tap for kontraktøren.

Det er i alle fall lite The Illuminati liker mindre enn full mediadekning:

Noen mener å ha hele sannheten:

Fast forward til 2018

Steven T. Huff bebor i dag en liten del av bygget, men ønsker nå at hele slottet skal rives og føres opp helt på nytt med riktig betong-blanding. Dette gir selvsagt konspirasjonsteoretikerne nytt vann på mølla, for «alle veit jo» at Illuminati-ordenen ikke har bruk for et bygg som ikke kan motstå syndefloden.

Steven T. Huff er i alle fall den mist suspekte mnn vi har sett intervju med:

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

SMAKELIG - Mat og interiør
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Siste nytt

Lignende artikler

Dette er kinofilmene for deg som elsker film

Vi skal straks bevege oss inn i et nytt filmår, og det ser ut til at året 2023 har mye spennende å by på....

‘Fifty Shades of Grey’ – inspirerte sexleketøy du kanskje vil prøve

Siden mange først ble introdusert til nytelsesprodukter og kink gjennom Fifty Shades of Grey, har dette konsekvent vært en fin måte for kvinner å...

De 3 filmsjangrene spillutviklere henter inspirasjon fra

Filmautomater Det er helt utrolig hva utviklere klarer å lage når det kommer til spilleautomater, og de siste årene har såkalte filmautomater blitt veldig populært....