Film på en spilleautomat

Det dukker stadig nye spilleautomater opp på markedet, og noen av de desidert mest underholdene automatene er de som vellykket baserer seg på kjente filmer. Hemmeligheten bak suksessen til slike automater er ikke bare om de suksessfullt klarer å etterligne en kjent film, men at de kommer med en ny vri. Det klarer spilleautomaten The Dark Knight med glans.

The Dark Knight Slot Machine baserer seg på superhelten Batman og hans nemesis Joker, som sjekker av på alle personlighetstrekkene en psykopat kan ha. I likhet med filmen er det kampen mellom disse to fiendene som rår på skjermens automat, og her får du mørk underholdning med gode vinnersjanser.

Slik spiller du The Dark Knight Slot Machine

I denne spilleautomaten er det Gotham sin mørke verden proppfull av fiender som byr på underholdningen. Som hos andre spilleautomater er det om å gjøre å få 5 like symboler på en rad under et spinn. Du møter på mindre verdifulle, tradisjonelle symboler som bokstaver og tall, og du møter på autentiske, mer verdifulle symboler av berømte karakterer fra filmen, som Jokeren selv og superhelten Batman.

De visuelle effektene i dette spillet er fantastiske og grafikken er helt rå, men hva annet kan man forvente av en automat fra Microgaming? Spilleautomaten har en RTP på 96,41 %, som er en standard RTP, og automaten kommer med både bonusrunder og gratisspinn.

Innsats og myntverdier

For å begynne ditt mørke eventyr i Gotham må du først legge inn din innsats på mellom 10 og 50 øre. Med andre ord en veldig grei innsatslinje. Du kan enkelt justere innsatsene dine ved hjelp av kontrollene som du finner nederst på skjermen. Knappene i midten lar deg justere innsatsen for hvert spinn. Se etter «Bet», og du vil oppdage at det har skjult seg noen kontroller over der. Disse justerer myntverdi og mynter. Klikk på venstre eller høyre pil for å gjøre de nødvendige justeringene.

Opptil 150 gevinstlinjer

I tillegg til å velge hvilken innsatslinje du vil ligge på, kan du også velge antall linjer som du ønsker å spille med. Du kan velge mellom 150 linjer. Når du er klar, trykker du på spinn-knappen og lar moroa begynne. Skulle du trenge litt variasjon mellom hva du spiller kan du klikke her for å spille megaways spilleautomater online. Slike spill byr også på en enorm god dose med underholdning.

Opptil 10 gratisspinn

I The Dark Knight Slot Machine kan du få inntil 10 gratisspinn om du er så heldig å lande 3 scatter-symboler under et spinn. I denne spilleautomaten er det en bombe som er scatter-symbolet. Når du har samlet 3 scatter-symboler, vil du se Batman og Bane sloss etter hvert spinn.

Når de to karakterene sloss vil du se at premiegevinstene stiger og multipliserer seg. Du kan kun vinne premier på en av dem, så du må velge mellom Batman og Bane og håpe på at det er din figur som kommer seirende ut av kampen.

The Dark Knight Slot Machine er et imponerende spill som du kan spille hos de beste nettcasinoene. Det er bare å la seg underholde!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

SMAKELIG - Mat og interiør
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Siste nytt

Lignende artikler

Dette er kinofilmene for deg som elsker film

Vi skal straks bevege oss inn i et nytt filmår, og det ser ut til at året 2023 har mye spennende å by på....

‘Fifty Shades of Grey’ – inspirerte sexleketøy du kanskje vil prøve

Siden mange først ble introdusert til nytelsesprodukter og kink gjennom Fifty Shades of Grey, har dette konsekvent vært en fin måte for kvinner å...

De 3 filmsjangrene spillutviklere henter inspirasjon fra

Filmautomater Det er helt utrolig hva utviklere klarer å lage når det kommer til spilleautomater, og de siste årene har såkalte filmautomater blitt veldig populært....