Bare tenkt over det – Ingen ting er umulig. Alt er faktisk mulig!

0
24

Opp i all negativ tenkning, satire og fokus på alt som ikke går…

Det skal han ha Mr. Fast på YouTube; Alt er faktisk mulig. Alt du behøver er litt flaks, gode hjelpere og en helvetes masse skills og trening.

Jeg har hengt meg litt opp i denne serien på tre filmer, som virkelig gjorde dagen min bedre. Det handler noe om sammensetning, fokus og utvalg tenker jeg. Ikke la deg lure av forsidebildene på klippene. Dette handler ikke om idrettsprestasjoner i verdensklasse, eller dameromper. Dette handler om hva meningmann kan få til om man bare vil. Menigmann er deg og meg det. Tenkt på det, neste gang du synes noe er helt håpløst. Så her er de:

Ingen ting er umulig – Alt er mulig!

Del 1.

Del 2.

Del 3.

4. Da synger vi dere:

5. Så du kan ikke den?
Denne da?

Takk til The Element Church for lån av forsidebilde og idé

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here