Kontakt/annonsering

Viralefilmer.no er eiet og drevet av Fun Media Group AS.

Nettsiden har som formål å spre Videoklipp fra en spennende verden. Videoklippene blir delt fordi vi forutsetter at de som har publisert sine opplevelser, ønsker disse spredd videst mulig. Vi ønsker også å, sålangt det er mulig, dele historien bak og omstendighetene rundt.

Skulle du ha innsigelser mot enkeltdelinger eller gjøre gjeldende rettighetsanfektelser, ber vi deg kontakte oss på: [email protected]

Viralefilmer.no har pr. ultimo 2017 omkring 300.000 unike brukere hver måned, og vi ser en stadig økning på besøksstatistikken.
Vi er også i startgropen med egne humor- og satire-produksjoner.

Har du en film eller et budkap du ønsker vi skal eksponere?

Promotering av dine egne videoer, logo-sponsing av eksisterende saker og ikke minst vinklinger der ditt firma, dine produkter og din logo kommer frem, er vår spesialitet. Mange har allerede opplevet at publisering av videoprosjekt på Viralefilmer.no har vært springbrettet til en viral suksess på YouTube, MetaCafeVimeo ,HuluYouku, DailyMotion,Facebook, Google+ og flere andre kjente videodelingstjenester.

Så lenge filmen kan dlees fritt og har en kode for inbygging i en HTML-kodet artikkel, kan vi dele denne for deg. Hva som gjør vårt system genialt er våre 450.000 Norske følgere, som vi sprer våre artikler til.

Skulle du ha et budskap eller et produkt du ønsker promotert,
send oss en epost i dag,
eller ring markedsansvarlig Håvard Frisell på: +47-980-25573

LUKK (X)